måndag 15 februari 2010

Is på mitt sätt!

Jag kan idag t.om. tycka att den där "kissgula" isen som det finns massor av här i år, är vacker efter att jag lekt lite med ljus och kontrast. Vem trodde det för bara några dagar sedan? Inte jag i alla fall!

Första arbetsdagen gjord för veckan, och det var en riktigt trevlig arbetsdag!
Hoppas Ni haft det bra!
annette

11 kommentarer:

MOONLOVER´S sa...

Vad vackert =)

Jo du ibland går det nästan för fort, men då sambon oxå var ivrig på just denna ras(inte bara mitt ansvar) så kändes det ändå så rätt. Så nu blir det hårda bud framgenom=)
Kram

Della sa...

Riktigt snyggt! Vad skönt med en bra inledning på arbetsveckan. Själv kan jag inte säga att jag har varit speciellt effektiv idag. Men vänta bara tills imorgon!

Jane sa...

Läcker is, får mig att tänka på den gamla fornordiska skapelseberättelsen om Ginnungagap - en stor klyfta i marken där islandet är på den ena sidan och eldslandet på den andra. Du har fixat en kombination av dessa ;))
Ha en trevlig kväll!

Wannabe sa...

verkligen vackert!
vad roligt att du hittat ett sätt att gilla vintern på, jag kämpar på med den biten men hoppas på lite färskt snöfall så jag kan öva macro på flingor :-)
Kram!

Inger sa...

Häpp, åhh så tjusigt, du är ju kanonduktig fotograf.. Jag häpnar..
Bra jobbat.. kramen,,

Charlotta sa...

Så underbart att du hittat inspiration igen. Det vita kan ju kännas trist nu men du hittar formerna i bilderna och förstärker med färg. Riktigt inspirerande och jag känner att jag också vill mixtra och fixa lite med vinterbilderna nu. Hoppas det ger dig en extra kick att det du gör glädjer oss andra. :) Vill gärna se ännu mer.
Ha en härlig vecka!

Synnøve. sa...

Så läckra bilderna blev efter att du lekt lite.

Skönt det varit en bra dag på jobbet med.
Kramen.

sinneskatten sa...

Tänk att du fixat så tom det blir snyggt!

AnnaKK sa...

WOW!!! Jag gillar verkligen din nya stil ang bildredigeringen! Isen brinner ju för sjutton - hur läckert som helst!!! :-D

Skönt när arbetsveckan börjar bra - då fortsätter den förhoppningsvis i samma stil, och om inte så är det iallafall bara fyra dagar kvar tills det är helg igen! ;-)

Ha det toppen!!! :-)

Hanneles paradis sa...

så kan man se det :)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ät gul snö det kan vara öl har man ju hört;)

Kram
Annica