tisdag 23 februari 2010

Det finns även färg i min dator;)

Tittade tillbaks och ser nu att det bara varit s/v ett bra tag, men det finns även en dålig bild i färg sedan helgen, att jobba på en båt vintertid är nog inget drömjobb precis. Fy sjutton för att stå ute på däck och hacka bort en massa is, det var vad den här mannen gjorde.


Ha en skön kväll!
annette

9 kommentarer:

Viola sa...

Får hoppas att inte bondepraktikan stämmer denna gång, det ska ju bli plus i slutet av veckan men det återstår ju att se..hoppas dagen din var okej, kramen

Della sa...

Han jobbade sig antagligen varm i alla fall.

Anonym sa...

Nej jag avskyr verkligen verkligen kyla så för mig passar inte det yrket!!!

Kram från en trött en

hugan sa...

här är det endast minus trettio just nu. I helgen vankas rena sommaren med -10 och snö :D

men...den här senaste bebisvästen på gossebarnet var min systerson! (inte bonusbarnbarnet) DE var väldigt glada över den stickade västen, bonusbarnbarnets väst var visst "lite för precis" som det uttrycktes...Så det som ska stickas i liten väg hädanefter får gå i det biologiska spåret;)

Ha en lugn,skön och varm kväll!
Heja Sverige!

Jane sa...

Roligare kan man ju ha än att stå och hacka is ... fast å andra sidan så får man vara glad för att det är någon som vill - tänk bara på alla tågväxlar :)
Han ser lite ensam ut!
Kollade din "tågbild" igen - jag gillar den skarpt :)

Pumita sa...

Han ser ut att ha frusit fast... ;)

AnnaKK sa...

Jag har sett en massa karlar (och inte en enda kvinna - why???) skotta bort snö från ett flertal tak idag. Men det såg faktiskt rätt behagligt ut i det fina vädret. :-) I eftermiddag har det varit som vår här med sol och dripp-dropp. Jätteskönt, att gå en liten fotopromenad i det! :-)

Synnøve. sa...

Som sjöman ingår även den arbetsupgiften tyvärr. Skönt att han slapp göra det ute på öppet hav....
Häftig bild.
Kramen Synnöve.

Anonym sa...

brrrr det där ser kallt ut trots värmen i färgerna på bilden! brukar ibland titta på ett TV-program om krabbfiske på Beringshav och jag kan INTE påstå att jag blir så värst avundsjuk på deras arbetsplats!
ha det gott!
Lotta