fredag 19 februari 2010

Byter taktik!

Japp, nu byter jag taktik, det hjälper ju inte att längta efter vår, det hjälper inte att sy vårgardiner, köpa vårblommor m.m.
Så nu efter att vi ånyo fått en massa nysnö och det hotas med klass tvåvarning framåt eftermiddagen, så säger jag låt det snöa som bara den.
Är det meningen att vi i år skall få all snö vi inte fått under många år, så sätt fart och ge oss den nu på en gång, så det är färdigt sedan !


Ha en fortsatt bra fredag, undvik vägarna!
annette

11 kommentarer:

Della sa...

Smart! Vi tar allt nu för de närmaste åren. Nu är det ändå kört.
I morse gick jag. Tittade ut och konstaterade att jag skulle få släpa cykeln, så jag plockade fram stavarna och kängorna med inbyggda broddar istället. Det gick jättebra sedan, även om det var svettigt. Kameran fick jobba vid några tillfällen. Får se hur det blir i eftermiddag när jag ska hem.

AnnaKK sa...

Ja, det är nog bara till att huka sej för snöfallet idag också - eller över snöskyfflen om man nu lockas av det... (Jag var ute alldeles nyss och kastade bort snön framför ytterdörren och bort till grinden. Hu, så TUNG den var... Innan i vinter har iallafall nysnön varit lätt, men nu är det till om med nån plusgrad ute så den snö som ska komma senare idag lär väl vara ännu tyngre.

Härlig kontrast-lek igen i detta foto! Gör om det till stående format, så kan du låta trycka upp det till julkort om si så där 9 månader! :-D

Trevlig fredag! :-)

Inger sa...

Bra tänkt, det gäller att gilla läget...Men nog blir de vår, även om det dröjer.Det ska visst komma mera i helgen...Men ljuset har vi...
Söt snögubbe..Ha en fin helg..kramen

Gärdsmygen sa...

Heja Anette! Jag skrattar!

UllaMona sa...

Bravo Annette, lura kung Bore...snart kommer gumman Tö jag lovar.
En tröst för dig...vi har faktiskt snöväder här också idag...-16 gr småblåst och snö.

Men Du ljuset kommer....
Kram

Viola sa...

Vad göra som du skriver..gilla läget eller, vi har sent blivit utplogade och nu väntar vi på nästa värstingoväder, hej och hå...vad mysigt och härligt..tror du det hjälper...kanske vänder det snabbare...vilket fall som helst, vi fick en rejäl chockelräkning och det lär nog bli flera, ha nu en skön helg, fram för vinterbilder igen! KRAMEN .0)

hugan sa...

Tjollahoppsansa. Let it snow. Vi kan varken stoppa snöandet nu eller regnet på sommaren. Snö tar bara lite mer plats. Men ger så mycket mer ljus än regn.

Håll dig inne och mys med tända ljus och nysydda gardiner!
Kramelikram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Nu har jag kommit hem efter att både ha åkt buss på snöiga vägar från Gamleby samt tåg från Nyköping. Har haft en bra vecka även om jag haft feber och förkylning. Måste ändå säga att det är riktigt skönt att vara hemma igen med tillgång till dator och familjen att krama på:)

Kram

Pumita sa...

Den taktiken är nog mycket smartare! Fast det var svårt att tänka så när jag halkade runt i snödrivorna på trottoarerna mitt i stan idag... Önskar dig en skön helg!

Inger Maryissa sa...

Ja, det är kanska lika bra att himlen får snöa av sig ordentligt så vi blir av med snön helt när våren börjar komma :-)
Kul bild :-)
Vi får väl tänka så när detta nya snökaos drar fram nu i helgen, så kanske det känns bättre :-)
Kram

Synnøve. sa...

If you cant beat them, join them.
Det var visst någon som sa det under ett krig.
Det är nog smart att inställa sig på det.
Här vräker det ner snö idag med. Det ska visst hålla på till söndagskväll....
Plogbilen har vi inte sett ännu. Tur man inte ska någonstans.

Här blir det bakdag, städdag och bloggdag.
Kramen Synnöve.