söndag 3 januari 2010

Nr 3 av 365 Januari Tema Nr 126

Januari, ja det är ju en vintermånad, och i år gör den verkligen skäl för det vilket innebär att det behövs isbrytning för att hålla farleden in till Norrköping öppen, igår låg både "Björn och S:t Olof" inne i hamnen, bra tyckte jag som ville fota!


Fler 365;are finner Ni hos AKSON
Ha en bra start på veckan, själv jobbar jag förhoppningsvis bara två tuffa dagar, sedan lite ledigt!
annette

6 kommentarer:

UllaMona sa...

Isbrytare är verkligen pampiga...jag har sett Ymer när den låg i Luleå och man blir verkligen imponerad av storleken.

Vilken tur att ni inte fick möte med den lilla sommarbilen, tänk att de vågar köra med sommardäck...för mig obegripligt.
Nåja det verkar ju som det gick vägen.
Jag är nu ledig två dagar men börjar arbeta igen när andra är lediga...men å andra sidan har jag ju det stora storhelgstillägget så det går ingen nöd på mig;-)
Kram

Ulrica sa...

Vilken bjässe :) Ofrivilligt ledig är jag, men hoppas ju snart att det löser sig. En skön ledighet önskar jag dig och en riktigt god fortsättning på 2010

Viola sa...

Denna har man ju sett ett par gånger...välbekant vacker vy...hoppas du haft en skön söndag, har varit ute en långpromenad, börjar bli mer och mer rörlig, har investerat i ett parstövlar med nästan traktordäck som sula...:) så förhoppningsvis går man ganska stadigt just nu, ha en bra måndag, kram VIOLAN

VimleAnna sa...

Det är häftiga båtar! Det är otroligt vad bra de är att ha på havet ;-)

MOONLOVER´S sa...

Ja visst är det skönt med lite härligt väder ute=)
Ja nu är de nog med valpar ett tag(hoppas jag =) Blir lite mycke med två kullar på så kort tid, jag förstår inte hur såna här stor uppfödare orkar med =) Men men, man är väl skapt olika som tur är. Ja idag blev de tungt för hundarna,jag fick springa med en hel del jag med, men dock inte så långt som tur är,för då hade jag nog tvär dött=)
Kram

Synnøve. sa...

En stark liten båt det där. Tur de finns.
Det behövs när havet fryser till.
Längtar faktiskt hem lite till stan när jag ser den bilden.
MÅSTE komma hem en sväng snart...
Kramen.