måndag 30 november 2009

Nr 348 av 365 Inte så aktuellt att handla! Eget Tema

Tycker nästan lite synd om en del julmarknadsförsäljare, dom lägger ner en massa arbete på att tillverka en massa fina saker, men vem sjutton är sugen på att handla fårskinnsprodukter och yllevantar i den milda väderlek vi har i större delen i Sverige!?
17 kvar!
Fler 365:are finner Ni hos AKSON
Hoppas Ni har en bra kväll!
annette

10 kommentarer:

BrittMarie sa...

De hoppas väl på bistrare tider. Jag gissar att du snart ska packa en annan typ av kläder i din väska. Då behövs förhoppningsvis inga lovikavantar och mössa ;)
Kram

Della sa...

Nja... det får nog vara för min del med. Fast det går rykten om att det ska vara kallare på torsdag.
Idag lägger jag inte ut någon bild utan halkar ännu längre efter. :)

Ninni sa...

Men snart kanske kylan slår till, åtminstone här hos mig. Dessutom är jag så frusen så ullvantar och halsdukar bär jag trots värmen.
Det var kanske inte dig i första hand jag tänkte på utan mig själv som också drullar omkring och ramlar ;)Men tack och lov inte med sååå stora följder som dig...ännu.
Trasiga jeans och knän har det bara blivit hittills. Kameran har jag klarat alla gånger, tack och lov.
Gå försiktigt!

Viola sa...

Vi får välan hoppas på lite kyla, hur gick det att jobba heltid...var tufft kan jag tro, kramen

Inger sa...

Ja tänk vad mycket grejer det finns på dessa marknader..både bra och mindre bra prylar..Detta med fårskinnstofflor och dyl. passar ju bra nu,..Och ännu bättre om vi kunde få lite snö och kallare, och det blev lite julstämmning kring alla julmarknader..
Men lite kul ändå att gå och spåna bland alla prylar..kramen,,

AnnaKK sa...

Nä, det ligger onekligen mycket i det du säger... Gäller nog hela konfektionsindustrin förresten!? Täckjackor och dylikt kommer ut i butikerna i slutet av september, men då är det ju för tusan fortfarande sommar så som vädret beter sej numera!?!

Fast idag ska det visst bli lite kallare här, sa de på väderleken i lokalradion... Men ingen nederbörd - annars kunde det ju varit mysigt dagen till ära med åtminstone ett par snöflingor! Nåja, tids nog så kommer det nog såna också... :-)

Paula sa...

Ja våra djurfarmare har fått sig en törn nu, jag är faktiskt glad att djurrättsaktivisterna avslöjade den eländiga miljön! Visst undrar man vad man ska kunna lita på, jag gillar kött men vi har nog med åren gått över mer och mer till fisk och kyckling. Kött har blivit dyrt, och jag tycker egentligen det godaste är lamm och vilt.
Läste att det inte varit så här varmt i november de senaste 25 åren, så jag håller med dig, inte lätt att försöka kränga vintergrejer! Inte ens uppe i Idre fanns det snö enligt en kompis som var där i helgen.
Solen har dock visat sig idag, så nu vet jag att den finns kvar där uppe!
Kramar från pörtet

Nässelblom och choklad sa...

Du räknar verkligen ner nu. Många härliga bilder. Gillar dina färgglada karameller och flera andra också. Jag är imponerad av din flit, trots att du varit skadad lyckas du klara detta. Wow!

UllaMona sa...

I morse var det 1 dm snö och minus 4 gr, ljuvlig vintermorgon.
Tur att vi fick snö här i Vinterstaden eftersom skidskyttepremiären världscupen är denna vecka här i stan.Ska väl ut och heja på de duktiga idrottarna.

Ser att du fotat Norrländsk hemslöjd...är det Lovikkavantarna?för fårskinnen finns väl även söderut ;-))

Ja som du ser så växer Nore så det knakar...han har så himla bråttom med allt...undrar varför.

Kram

Anonym sa...

Ett par gosiga tofflor vore inte fel...

Kram Tott