söndag 15 november 2009

Nr 323 av 365 Stearinljus

Här är en bråkdel av alla stearinljus som finns här hemma, den här tiden på året pratar många om att det är så mysigt att tända en massa ljus och att det gör det lättare att "överleva". Själv kan jag för mitt liv inte förstå vad det är som gör att det skulle vara lättare. Även om jag tände alla stearinljus på en och samma gång så tycker jag det bästa sättet att klara av november är att sova bort tiden;)


Fler 365:are finns hos AKSON
Ha det bra, själv skall jag fundera på om det är "värt" att vara vaken något idag!
Kram //annette

4 kommentarer:

Della sa...

Jodå, nog är det värt att vara vaken- det finns böcker att läsa, filmer att titta på, bilder att bildbehandla, bloggar att kolla, promenader att ta, foton att skapa. Allt sånt funkat på en regnig och grå dag. Själv ska jag plugga till lite hobbypoäng, dvs kolla en lektion i fotokursen på internet.
Ha det bra! Och lägg inte in för många bilder,så jag får svårt att hänga med.:)

Vörteröl o Norrlands Guld sa...

Du får åka till Älvsjö...Fotomässan.

Anonym sa...

Avskyr ju precis som du hösten...Nog fasen lyser ljusen upp i mörkret men att säga att det är pga dem jag överlever är nog att ta i!;)

Alla har vi våra livlinor och levande ljus är med andra ord inte din livlina i höstmörket!

Kraaaaaaaaaam
Tott

Anna sa...

Oj vad ni har många ljus! Synd att det blivit ett blåstick i bilden, för det förtar ju de fina färgerna på ljusen. Levande ljus kan liva upp vilken trist dag som helst! Kram