fredag 6 november 2009

Nr 302 av 365 Hud eller Skinn

Inlägget skulle oxå kunna heta optimisten som idag blev lite ledsen, vad gillar Ni skavsåret och den rynkiga huden vid tumgreppet efter gipset, inte snyggt tyckte sköterskan på ortopeden, hon undrade hur jag stått ut med det och att gipset satt fastklistrat på armen undrade hon oxå över, borde ha bytts ganska snart!
Varför optimisten blev lite ledsen berodde på att jag som är optimist givetvis trott att det var bara att kasta av gipset och köra som vanligt, men när jag fick se den smala och tunna armen blev jag lite illamående, lite snett ser det ut och att vinkla handleden uppåt går inte.
Fortsatt sjukskriven månaden ut, men nu på 50 %, och det har jag ju sett till själv att jag varit i tre veckor;)
Arbetsterapi måste oxå till, hade jag väl aldrig trott, men jag inser faktiskt för en gångs skull att jag behöver nog hjälp den här gången.

Fler 365:are finns hos AKSON
Men nu tänker jag faktiskt både äta gott och ta ett glas vin, måste ju pigga upp tillvaron lite, och imorgon är nog den för tillfället lite pessimistiska optimist igen.
Önskar Er en skön helg!
Kram //annette

14 kommentarer:

Ragnvi sa...

Men vännen...hur du ser ut! Måste göra ont?! Och ingen bra vinkling heller...skit också! Kan bli långvarigt om du har otur...tyvärr!

Jag mår lite bättre än tidigare, men nån doktor ringde inte och det retar mig...grr! Ikväll ska jag fira med liten bit pizza...det får bära eller brista!
Styrkekramar till dig!
Ragnvi

PS. Himla vackert foto över din stad!

Inger sa...

Ja tänk vad viktigt det är att vi använder alla leder och muskler. så fort det blir klent..Men du kommer igång snabbt,,lite träning så är du ingång igen...
Men tänk att tiden gått så fort, tycker inte det var länge sedan du bröt armen...Lycka till med träning, och vad skönt att vara av med gipset..och smaklig måltid och skål ikväll...kramkramen,.,

Paula sa...

Din stackare! Men du minns, jag sa att du nog kommer att behöva hjälp av sjukgymnast! Det tog mig flera veckor innan jag kunde torka diskbänken med den onda armen, varje lite belastning smärtade...
Men bra blir det, gäller bara att ha tålamod, och det säljs ju som du vet inte någonstans! Nä, det får man odla själv...med bra eller mindre bra resultat
Hoppas vinet och den goda maten hjälper
Kramen

Maria sa...

Stackars dig vännen ser inte alls fint ut det där men jag hoppas verkligen att det blir bättre..att dom inte bytt gips oftare kan man ju undra måste ha skavt och gjort ont det där tycker så synd om dig!
Hoppas verkligen att du blir bättre och får träna din arm och hand och bli stark och frisk igen!

Försök att ha en fin helg så
gott det nu går!

Sköt om dig nu,
Kram Maria

Maria sa...

Har själv brutit armen en gång så jag vet att det tar lång tid att få styrkan och funktionen tillbaka men med tålamod och sjukgymnastik så blir du frisk.=)

Kramkram

Della sa...

Det där ser ju inte alltför fagert ut. Verkar som om du har en bit kvar innan det är som vanligt igen. Ta inte i för mycket bara utan ta hand om dig.
Trevlig kväll!

BrittMarie sa...

Aj, aj, aj, men nyavgipsade armar brukar alltid se eländiga ut. Hoppas det går bra att träna upp armen bara. Är det ok att den ser sned ut? Har du pratat med någon läkare?
Ha nu en bra helg. Jag skålar till dig här lite söderifrån!
Kram

vivan sa...

Men kära vän, en sån otur....men jag tror att med sj-gym så blir det bra, men då får du vara duktig och göra deras program ordentligt och inte fuska!
och varför inte vara sj.skriven 100%....ingen annan jobar med brutna armar...bara en envis dam från Peking...fnizz!

Du måste ju se till att bli skapligt bra till din semester.


Vilken tjusig bild över staden, där har du fått till det!
Styrkekramar/ Vivi-Anne

Viola sa...

Hopps du tog ett par glas vin...det där såg inte alls roligt ut..men sänder över en bamsekram..är ju inte så många kvarter bort, ha en skön helg, kramen

Bia sa...

Länge sedan jag tittade in, förstår jag, för jag fick bläddra tillbaka någon månad innan jag hittade info om vad du gjort med armen.
Var rädd om dig nu!

Inger Maryissa sa...

Kan tänka mig att du blev ledsen över skavsåret och att armen ser lite sned ut och att du inte kan vinkla handleden uppåt.
Hoppas att det blir bättre och att det kommer att fortsätta läka som det ska och att arbetsterapin hjälper.
Önskar dig också en bra helg.
Kramar

Della sa...

Nu har jag haft dig som inspirationskälla och kämpat med att komma ikapp. Jag är äntligen uppe på 302 och mäktar inte med mer just nu... :)

Anonym sa...

Illa gorilla som vi säger i Kolmården;)

Hoppas du njöt riktigt ordentligt av den goda maten och det goda vinet!

Här satt jag ensam och tittade på min älsklingsskådis fram till halv 12. Först då trillade en sjuk och hängig make innanför dörren.Idag har vi ställt in innebandyn...

Kram Tott

AnnaKK sa...

Oj-oj... :-/ Det där såg ju inte riktigt kul ut, nä... Men värre ändå om handleden är sned och oböjlig!? Hoppas verkligen det är något som går att få ordning på med lite (mycket!?) sjukgymnastik/övningar!!!

Det var nog en rättså lång slutartid på kvällsfotot från gatan utanför stationen. Tog det med kompaktkameran stödd mot bilratten. Upp emot en halv sekund, skulle jag tro.