måndag 16 november 2009

327 av 365 November Eget Tema

Precis så här känner jag att november är, grått, disigt och dimmigt, så här har har det sett ut dom senaste veckorna, inte riktigt ljust någon gång.Fler 365;are finner Ni hos AKSON
Och inte såg det bättre ut nu när slog jag då upp dom bruna;(
Hoppas någon annan får se solen idag!
Kram //annette

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Nä, jag tvivlar på att jag får se solen nåt idag, för här är mer än grått idag! (Om det nu kan vara det, men typ mörkgrått!?). Blir förmodligen inte ljust på hela dagen...

Fast har du tänkt på att andra färger blir extra fina just när de omges av grått? :-) Som det blåa i bilden i detta inlägg, till exempel. Hade det varit grönt runt omkring istället, så hade man antagligen nästan sett det blåa som grått!?

Nässelblom och choklad sa...

Nu är det grått och regnigt hos mig också, men i slutet av förra veckan tittade solen fram ett par dagar. Vad härligt glad man blir då. Det disiga mulna vädret gör sig dock väldigt bra på den här bilden. Blir väldigt talande och passar med motivet. Sköt om dig och var rädd om handen/armen.

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Usch och fy! Här är sååå grått och trist!

Kram Annica

Gärdsmygen sa...

Idag har vi ljust här idag! Men oj vad det har varit mörkt och grått. Passande att skapa ett novembertema! En riktig hamnbild har du fångat!

Della sa...

Nä, det blev ingen sol idag... Men det var rätt skönt ute ändå.

Ninni sa...

Nej visst har det varit fruktansvärt trist en tid nu. Imorse när jag åkte till jobbet spöregnade det men just nu är det uppehåll och bra mycket ljusare. Med lite tur kanske vi får se solen idag, för första gången den här månaden tror jag.