söndag 27 september 2009

Nr 276 av 365 Marschera

Marschera? Ja lite liknar det nog det, även om det inte är vakter eller soldater, musikerna lyfter i alla fall samma ben samtidigt;) Fler 365:are finner Ni hos AKSON
Blir nog inget fotat idag, hade tänkt fota lite vackra höstfärger men det blåser halv storm och är allmännt lite tråkigt väder här idag, kanske skall rensa och göra lite nyttigt hemma för en gångs skull!?
Hoppas Ni har en skön söndag!
annette

7 kommentarer:

annette sa...

Bosse har önskat sig ett svar på vad som dolde sig bakom skynket på temat genomskinligt,och det svaret borde jag givetvis ha gett för länge sedan.

Det är kossor från Skönero Gård som finns där bakom!

Kram //annette

MOONLOVER´S sa...

Go dagens
Ja du buskissen herrman är de full fart på;)
Jo nog saknar man sonen mycket och de är en hel vecka kavr innan han kommer hem =(
Men man får ta igen de sen :P
Ha en skön söndag.
Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja visst blåser det här! USch och fy! Men å andra sidan har jag fullt upp med att måla fönster medan jag skickat barnvakten och killarna på en liten tur i blåsten. Kanske hade de behövt snöre att knyta fast i varandra;)

Kram ANnica

Della sa...

Trevligt med en bild i svartvitt!
Och som svar på din fråga angående den kuliga funktionen på kameran så är det fisheye som man kan använda i efterhand när man redan tagit bilden. Nikon D90.

Anna sa...

Fin bild! Den gör sig bra som svartvit. Men det är ju såna dagar man ska gå ut och fota, vilka livliga bilder det blir ;-)

Ulrica sa...

Men du så sköna de ser ut...

Paula sa...

Hej! Visst är det en tjej som leder paraden? Påminner om min far som var brandman och kapellmästare åt Brandkårens blåsorkester. Varje år vid påsk stod mamma o jag o frös a,,,t av oss för att titta på paraden!