onsdag 2 september 2009

Nr 239 av 365 Grunge

Tema 134 Grunge, vet egentligen inte så mkt om detta mer än att det är en typ av musik och så gärna lite smutsigt tydligen.Vill inte påstå att den här killen vare sig är musiker eller skitig, utan det var en glad kille jag träffade på i stan en tidig helgmorgon i somras, ville gärna bli fotad och då får han oxå stå ut med att bli lite "misshandlad" av mej, för att någorlunda likna Grunge. Fler 365:are finner Ni hos AKSON
Ha en skön kväll, det skall jag ha, motion ute i friska luften står på schemat nu!
Kram //annette

8 kommentarer:

Della sa...

Jag gillar verkligen ljuset i hans jacka, skitig eller ej.

Inger sa...

Javisst vilken fin färg på jackan...och lycka till med träningen..kramkram

Charlotta sa...

Jag hade också lite svårt att tolka grunge. Minns att jag gjorde en alldeles *egen* översättning. Du har en riktigt bra tolkning, pigg och sticker ut med sin röda färg.
Vill också tacka för din kommentar där du undrade hur jag fått fram bildeffekten. Så nu har jag lagt in originalbilden och en liten beskrivning av hur jag har redigerat i PS. Kanske kan inspirera andra och det är ju riktigt roligt.

Richie's 2ts Inspires sa...

Reflektion? Den passar perfek på vår väder oxå!

Nu när höst är här. Snart ser vi omkring oss fina färger som jackan.

Ha en god natt, min goa vän.
xoxo

AnnaKK sa...

Go´morron! :-)

Grunge är ju ett av de allra mest spännande (och svåra!!) temanen, så det är alltid lika intressant att få se hur andra har tolkat det. :-) (Själv har jag inte ens försökt ännu...).

Gillar detta porträtt! Dels är det ett härligt morgonljus som ger en mycket speciellt lyster åt färgerna, och dels har ju killen störtskön attityd! Han har säkert inget emot att du har "misshandlat" fotot litegrann! Det blev ju BRA!!! :-)

Hannele sa...

Rött är fint :)
Kram.

Viola sa...

DU hittar olika objekt du...att fota..:)hoppas din torsdag blir bra..är hemma för butiksjobb och får besök utav god vän till lunch..så det blir en trevlig dag, kram

Paula sa...

Grunge, förstår nog inte innebörden, även om man hört uttrycket.
Jag ska testa stavarna under hösten, det är lite knepigt med två koppel och stavar, hihi Men ibland har jag bara lillfisen och då kanske det funkar. Onekligen så ger det mer än bara promenad, dessutom känns det tryggt när det börjar bli halkigt ute!
Jobba inte ihjäl dig nu!
Kram