söndag 30 augusti 2009

Nr 237 av 365 Skörd

Tema nr 143 av 365 skörd, verkar ha varit bråda dagar nu i helgen, överallt verkar man ha skördat. Blir så lycklig varje gång jag lyckas få se dessa balar innan dom får en massa ful plast virade runt sig.


Fler 365:are finner Ni hos AKSON
Ha det gott!
Kram //annette

19 kommentarer:

hugan sa...

Kommande snöbollar ser jag!


Ang. min mors flytt, jo jag har visst syskon, men jag vet inte vart...dom gömmer sig bra och skyller på den ena och andra, jag skäms å deras vägar. Bedrövligt är det. Bror har lovat hjälpa till dag två på flytten nästa helg...syster har jag inte hört av.
Som sagt tur att jag har mina duktiga barn och sambo.
Och du, jag försöker ta bort några kilon jag med, med hjälp av GI/LCHF där får man så här god och fet mat! Sen får vi se hur många kilon som ge sig iväg... ;)

Ha det fint, kramar!

Della sa...

Då har du också klarat av skördetemat. Med snygg bild dessutom. Jag tycker också att de här "balarna" är trevligare utan plast.

Lissen sa...

Nog är dom mycket finare innan dom plastas in, håller med dej.
Härlig bild du visar.
Ha en skön kväll!

Charlotta sa...

God skörd med många bollar tycks det. Fint djup i bilden.

Ragnvi sa...

Morning Annette o tack för dina goa rader hos mig!
Kul att du hann på bollarna innan plasten kom dig! Jag hann inte på en höhässja i grannbyn i somras...undras vart den tog vägen förresten?! Torkade med rekordfart kanske....?
Underbara foton hos dig, den från Öland...vart på Öland?

Tror som du om mitt håravfall, är nog magproblemen som är orsaken. Gyn i Hudik ska strax ringa mig....
Junior är i skolan idag (hoppas jag), sambon har nyss skjutsat dit honom...han vill nog gärna gå men självförtroendet är inte det bästa...suck!
Kramen!
Ragnvi

Maria i Sennan sa...

Ja denna bilden e något av det svenskaste som finns...
Den undre lite mer utländsk...
Men båda så läckra
Ha det..Maria

UllaMona sa...

Kul att se det som är under plasten...jag har alltid trott att det är ko-ägg;-)

Idag har jag faktiskt promenerat i 60 min. måste försöka hålla mig i trim...även om det inte blir någon ripjakt i år morrrrr

Enda sättet att gå ner i vikt...mera ut än in!
Kram

AnnaKK sa...

Hej på dej! :-)

Såna halmrullar har jag också sett många av idag - på fälten runt Kristianstad.

Det gick jättebra att hitta till tandregleringen, så nu är det bara till att hoppas att det går lika bra med dotterns tänder framöver. Det kommer väl att bli tandställning, men innan dess kanske hon måste dra ut några tänder. Låter ju inte så kul, men det är hon beredd att ta bara hon får fina tänder så småningom. :-)

Ja, den där olyckan som sonen var ute för var ju bara så-å-å väntad, tyvärr... Alla som bor utmed den aktuella vägen kan intyga hur de här killarna från Kräbbleboda Rallyteam fräser omkring med sina privatbilar; precis som om de övar för rallytävlingar! >:-/

Vörteröl o Norrlands Guld sa...

Nu är det nära Azorerna på Torsdag.
Kram Peter.

Mitt liv - Mina drömmar sa...

SJälv tycker jag det är ganska kul med koägg;)

Kram Annica

Carina sa...

Snygg bild,en sommar utan hö,ignen sommar alls..

Inger sa...

Fin bild..ja snart blir det snöbollar av dem...
Ha det fint.. kramkramen till dig..

Maria sa...

Hej Anette!Har varit dålig på att besöka alla bloggvänner som jag vill,varken haft lust eller ork men nu gör jag med ett ryck.=)

Ett tag sedan jag besökte dig,tack så mycket för din välkomshälsning efter min sommarvistelse hos min far!har haft en underbar sommar,den gjorde mig gott!Tycker sommaren gick alldeles för fort..och nu är hösten här med löven som gulnar mer och mer..vi får ju höst fortare här i lappland.

Vilken fin bild på skörden,fint att se balarna utan den vita plasten som man,gillar denna bild!I Värmland fick jag mest se inplastade balar överallt,tycker dom ser ut som du vet dom där stora vita mjuka godisarna..mashmallows,hihi

Ja nerver tar verkligen tid att läka..det trodde jag aldrig att det skulle ta 1 och ½ år!!!Man får verkligen ha tålamod men skönt att operationen äntligen är gjord,då känns rehabiliteringen kort i jämförelse med alla år som jag led svårt av värken jag hade.

Nu ska jag sova så jag hoppas du får sova gott!

Kram Maria

Maria sa...

ps,skrev lite fel förrut..lust har jag ju alltid att besöka mina bloggvänner men bloggandet har fått vila mest för att jag inte orkat sitta så långa stunder vid datorn pga värken men nu känns det lite bättre och hoppas på att jag blir starkare för varje dag..har varit väldigt trött och haft både ont och kännt mig svag i armarna.

Kram Maria

Ragnvi sa...

Hej igen! Idag är huvudvärken borta...tack o bock! Men är otroligt trött....Hoppas allt är OK med dig?!
Kramen!
Ragnvi

Hanneles paradis sa...

älskar åkrar

Viola sa...

Hallå där, var ute på Vikbolandet i söndags och hjälp vad det skördades och vad traktorer jag fick köra om...det stod som ett rökmoln över fälten...hoppas du fått njutit utav lite sol idag, härligt väder...eller hur, ha en fin kväll, kram

Nässelblom och choklad sa...

Så vackra när de ligger på det här sättet. Med plast blir de inte så kul. Jättefin bild!

Anna sa...

Otroligt bra bild! Nu tror inte jag att det där blir inplastade, för det är halm och den ska inte konserveras.