måndag 24 augusti 2009

Nr 227 av 365 På Lunch

Tema 217 på lunch, ja klockan var vid ett-tiden så det torde väl ha varit lunch dessa ungdomar åt sittandes i ett gatuhörn. Ser ju att trivas och må gott och det är ju huvudsaken, även jag skulle föredragit en trevligare plats;)


Fler 365;are finner hos AKSON
Önskar alla en bra fortsättning på veckan!
Kram //annette

9 kommentarer:

Vörteröl o Norrlands Guld sa...

Mc är skitmat
Kram Peter

AnnaKK sa...

Nåja - kallas det nu för skräpmat så kan man väl kränga i sej den på ett skräpigt ställe också!? ;-)

Det där Fort Swanson är alltså något som ägarna till resebyrån Swanson´s har byggt upp på baksidan av sina kontorsbyggnader i Osby. Är tillgängligt som vilken affärsgata som helst (bakgata är förresten ett lämpligare ordval), kan man väl säga - och det går bra att kika in genom fönsterna och så där. Men portarna i pål-staketet är låsta och när det där vagnmuseet har öppet vet i fåglarna. Kanske bara när Swansons har öppet hus, vilket händer nån gång om året eller så. Personalmatsalen lär förresten vara inredd som en äkta westernsaloon! :-D

Ninni sa...

:D
Kanske är jag för bekväm av mig...men jag föredrar en stol. Fast att äta inne på ett hamburgerställe är ju ingen höjdare det heller.
Må så gott!
Kram Ninni

Ragnvi sa...

Morning! Är man hungrig o ung o vig så...
Vilka härliga bilder du bjuder på för övrigt också! Dom gröna är ju för underbara! Här i stan har varit Strömmingsleken i helgen...en doft av surströmming låg över hela staden! Var ner en snabbis o inhandlade en ny handväska...inte såg jag några fina underkläder som du! Mest tjafs...
Ditte fick lite social träning igen, men nåt fotande blev det inte....
Kramen!
Ragnvi

UllaMona sa...

Härliga färger, rött och vitt...skräpmat på gatan verkar helt ok om man är ung och vigulant.
Kram

Della sa...

Dom verkar ha trevligt där dom är. En väldigt bra bild dessutom.

Anonym sa...

Nepp, där såg inte så mysigt ut!

Kram Tott

Nässelblom och choklad sa...

Bra bild. snyggt med den röda färgen mot gatubakgrunden. Bilden blir extra intressant just för att de sitter där de sitter och ändå ser ut som om de har världens mysigaste picknick. Vad modig du är som fotograferar så mycket männsikobilder nu! Kul att se!

Anna sa...

Är det några av de där gatumålarna? I så fall kanske de gillar att sitta ner på målarduken ;-). Ha en skön helg! KRamen