söndag 23 augusti 2009

Nr 225 av 365 Marknad eller Mässa

Tema 91 av 365 Marknad eller Mässa, ja inte bara barnkarneval som jag visade i bilden innan utan även en traditionell knallemarknad ingår i Augustifesten, vad jag tycker om det? NOT! Tycker bara det finns en massa skräp, det ena värre än det andra, men det var tjockt med människor, så andra tycker säkert annorlunda.

Sådana här underkläder har inte jag i min ägo, men kanske andra har det, egentligen skulle det vara roligt att klä sig så där jättefin hela vägen från underkläder och framåt i lager för en kväll, skulle faktiskt inte tacka nej om jag blev bjuden på Nobelfesten, men det blir jag inte;)
Vad köpte jag då?
Jo. ett paket knäckebröd från lokal bagare som jag alltid handlar av annars oxå;)
Sedan hittade jag faktiskt en fin sak, men jag kan inte visa den nu för det skall bli present till en god vän.
Fler 365:are finner Ni hos AKSON.
Ha en bra start på veckan, nu blir det hårt i veckan, så det blir inga fotoutmaningar förutom 365.
Kram //annette

11 kommentarer:

Della sa...

Inte riktigt min stil. Jag satsar hellre på knäckebrödet!

UllaMona sa...

Inte min stil heller, tycker om bra kvalite på underkläder,inget krafs och tjafs.

Annette, jag kan se oss dansa i blå hallen iförd långklänning och tiara i håruppsättningen...det blir nog i nästa liv!

Ha en bra start på veckan!
Kram

Viola sa...

Flyr alltid den här helgen från stan...gissa om dt är liv nätterna igenom uppe i våra kvarter dessa dagar..jag är glad att det är över..nu stundar en ny jobbarvecka igen och hoppas du är helt kurerad nu, ha det bra, kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jag hade nog oxå köpt knäckebröd om jag fått välja...

HÄr har vi ju marknad snart och då brukar det ju poppa upp en massa skräp... själv satsar jag på att fynda på loppisen då!

Kram Annica

Ninni sa...

Jag hade tagit knäckebrödet jag också:) Passar inte min stil heller, jag gillar sköna kläder. Inget som sticker och sitter åt.
Men inte skulle jag tacka nej till Nobelfesten jag heller...En gång vore det nog roligt.
Ha en skön vecka även om du ska jobba hårt!
Kram Ninni

Anna sa...

Jag håller med dig om att Knallemarknader inte har så mycket bra saker att erbjuda. Plastpåsar och dylikt brukar det bli bara ;-).

synne sa...

Hejsan denna regniga dag.
Japp, igen. Men helgen var fin. Det var det viktigaste.
Karnevalen var bättre förr. Men jag gillar att gå där och titta på allt krafs. Man hittar massor med saker man INTE behöver. Brukar ofta bara köpa nått ätbart.

Barnkarnevalen är däremot en glädjekälla.
Nu har det ju gått några år sen vi var där på augustifestivalen som det heter. Det är nog inte så mycket kvar av den ursprungliga karnevalen.
SM i fyrverkeri gillar jag. Det är vackert att se på.
Trots att jag vet debatten går hög när det gäller hundar som är skotträdda och så vidare.

Hoppas det är bra med dig. Att du har blivit frisk och kry.
Här går det vidare med huvudvärk och illamående. Nacken som jäklas igen...
Ha det gott nu vännen.
kramen Synne.

Paula sa...

Hej! Vilka trevliga bilder från er stadsfest! Underkläder, jag har faktiskt kvar mina superfina från då jag gifte mig på nittitalet....(tror du dom passar på mig nu, nääää) kan bara inte slänga, t-om strumpebandet, blått, finns kvar!
Marknaderna är så likformiga överallt, har man varit på en så har man varit på alla. Vi har en stor marknad i september här i Gränges, men inte hittar jag något. Kläder köper jag aldrig numera på marknader eller torghandel, dom går sönder i första tvätten och sen går de ju inte att byta eller reklamera!
Ha en skön fortsättning på veckan, vi har kanonväder, om man nu gillar värme..
Kramen

Inger sa...

Tycker att det är lite mysigt med marknader. Men vet inte om vi hinner med någon i ¨år-..Jag brukar köpa plastpåsar, gurkor,de brukar ha gott knäckebröd.. Köpte ett par träskor förra året i Malmköping, skulle vilja ha ett par till,, så bra att ha stå i stugan.. Sedan brukar jag kunna hitta bra avfallspåsar,,Det är så kul att se lite olika sorters människor..
Men icke att jag köper underkläder, hihi,,Var ska man prova.hihi,,Kramkramen..

AnnaKK sa...

Tror jag skippar både marknaden och de där underkläderna, faktiskt... Men blir du bjuden på Nobelfest så hoppas jag att du på nåt vis fixar in oss bloggvänner också!? Om inte annat så via en dold videokamera i decolltaget, som direktsänder i webben hela kvällen från din plats vid finbordet!? :-D

AnnaKK sa...

Ah... Nu tryckte jag lite för snabbt på skicka-knappen! Skulle ju säga något om kamerastativ också! :-)

Mmmm, det är ju alldeles hopplöst krångligt att behöva ratta med så många inställningar för att få kameran i rätt våg... Motiven hinner ju försvinna innan man ens är halvfärdig!?

Ett kulledat fäste verkar suveränt smidigt i jämförelse! Kostar dessvärre ganska mycket, så kan jag inte sätta det på mitt nuvarande stativ så tror jag inte att jag har råd... Inte just nu iallafall! Hösten är en enda lång pest och pina vad det gäller utgifter i hushållet... <:-/ Men man ska ju ha nåt att önska sej till jul, förstås! :-)

Och det där med att säkerhetskopiera foton. Jag försöker också göra det regelbundet åtminstone en gång i månaden. Egentligen skulle man kunna gadera upp sej ytterligare genom att använda sej av fler minneskort till kameran, och inte omformatera dem förrän man har bilderna på det både på datorn och den externa hårddisken... :-)

Ha en fin kväll!