torsdag 6 augusti 2009

Nr 209 av 365 Temperatur Dagsaktuell!!

Exakt klockan 20.35 nu ikväll fotade jag min termometer i köket, och Ninni här är det ingen höstkänsla med bara 22 grader som Du hade i Brasilien igår;)
Istället är det väldigt varmt, på natten lite för varmt vad gäller sömnen, men det får man ju bjuda på efter allt regnande vi haft tidigare, jag njuter i alla fall.


Tema nr 316, fler 365:are finner Ni hos AKSON.
Önskar alla en bra start på slutet av veckan!
annette

12 kommentarer:

Ulrica sa...

Ojojoj... så underbart. Här blir det betydligt svalare om kvällen och natten även om dagarna är underbart varma och havet har en temperatur på 22 grader :)

Amanda sa...

Trodde jag skulle vara den första, men Ulrica hann före. Det är otroligt med värmen som håller i sig. Du är produktiv med inlägg i 365 foton. Jag ska vänta med min termometer. Jag tror att jag ska hitta en riktigt varm plats snart. Kvällarna är mörkare, men sommaren finns kvar. Kram Amanda

Anonym sa...

Det där med varmt på natten märker jag inte av just nu. Sover som en klubbad säl...
Ska bli sååå skönt att ta fredag i morgon:)

Kraaaam Tott

BrittMarie sa...

Jo, nu är det riktigt varmt och skönt. När man är ledig kan man ju söka sig till något ställe där man tycker det är lagom. Många tack för kommentaren om mina föräldrar, som blir SÅÅ glada när någon tycker de är pigga. Hon skulle veta vad mycket vi vilar emellanåt, sa mamma. Men det är ju vad hon tycker. Deras trädgård sköts nu om av min faster, som säkert sköter det fint. Ha det bra själv även nästa vecka!
Kram

Anonym sa...

Häftigt foto, och jag bara älskar att värmen och solen har hittat tillbaka till oss!
Njut av svensk sommar! Lotta

Vanilla sa...

HÅLLER med dig...alldeles för varmt för sömnen!
Hoppas du mår fint annars?! själv har jag det lugnt och skönt just nu och njuter för en gångs skull:)

Kramis på dig vännen

Hannele sa...

Vi har inte frusit här heller :)

Ninni sa...

Hoppas ni får njuta av värmen länge, länge...
Mina höstkänslor som jag hade igår försvann över natten för idag lyste solen med full kraft igen:) Nu (ca 22:00) är det + 26...fast det blir bra mycket svalare inatt. Men nu verkar det som om solen tänker fortsätta lysa på oss här också.
Bli inte stressad men jag har spurtat med inlägg idag...du vet att jag kommer att vara borta från pc och Internet från nästa helg så det gäller att ha ett litet försprång. Eller kanske att försöka komma ikapp:)
Kram!

Ragnvi sa...

Morning Annette! Ja jisses vad varmt det blev igen! Du prickade in semestern rätt!
Vi däckade igår på eftermiddagen...vi gick ut efter klockan nio igår kväll med hunden, då kunde man andas igen och hon hade mycket spring i benen!
Kramen!
Ragnvi

UllaMona sa...

Igår vaknade jag av sol genom fönstret och idag vaknade jag av sol, termometern visar bara 12 gr och jag har sovit som en stock.

Ha en fortsatt skön semester

Kram

AnnaKK sa...

Morgnar och kvällar tycker jag är rätt behagliga nu, men mitt på dagen har det varit en kvav och tryckande hetta på sistone som jag är måttligt förtjust i... Men det är väl samtidigt synd att klaga, för den svenska sommaren är ju egentligen alldeles för kort! <:-)

Jo, jag ska ta tag i 365-utmaningen igen nu, eller lite längre fram i höst. Skadar inte att ha lite teman att knäcka när det kanske inte finns så mycket annat intressant att fotografera - typ i november/december... :-)

Ha en jättefin fredag!

Vita Stunder sa...

Varmt för sömnen.. Absolut!
Speciellt om man har feber :/

Ha det gott