lördag 13 juni 2009

Nr 160 av 365 Gata, Väg Tema nr 261Tema nr 261 av 365 är gata/väg, och en promenadväg går uppenbarligen här, för jag har ju gått här;)
Fler 365:are finns hos AKSON.
Kram //annette

11 kommentarer:

Ninni sa...

Vilken fin liten väg! Vackert med solljuset som silas genom löven. Härlig promenadväg. Tyvärr har jag varken hunnit ut på promenad eller cykeltur. Regnet öser ned fortfarande här men så fort det upphör så klär jag på mig och går ut. Får väl passa på att packa upp resväskan kanske eller göra något annat nyttigt;)
Ha en skön lördag!
Kram Ninni

Anonym sa...

En vacker väg som de flesta av oss nog skulle tänka sig att följa. Att fundera en stund, filosofera om livet eller bara vara helt enkelt!

AnnaKK sa...

Hur inbjudande ser det in ut att traska iväg in på den vägen!? Ser ut att vara en supermysig plats! :-)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt grönt!

Där ser så mysigt ut att gå!

Kramkramkramkram
Annica

Ragnvi sa...

Är då den finaste promenadväg jag sett på länge! Såå lummig!
Och du har då foton till alla teman!! Oh, för dunbollarna!

Tummen upp för landstinget ner!
Kramen!
Ragnvi

Maria sa...

Hej Anette!Tack för fin kommentar sist!Javisst är det fint med alla snälla människor som man träffat genom bloggen..fast man aldrig har träffats så känns det ändå som man står varandra nära en del mer än andra så blir det ju.

Vilken underbart fin bild ser så mysig ut,tänk att få promenera där genom grönskan,verkligen mysig och fin bild tycker mycket om den!=)

Ska bli skönt att resa ikväll men jag kommer såklart att sakna att blogga och alla mina bloggvänner men man behöver kanske vila från datorn ibland också.=)

Ja det är väldigt otäckt när dom spränger i gruvan och jordskalvet som varit,då skakar det så det känns man ser nästan hur väggarna skakar!

Jag är född i Gällivare men har bott halva mitt liv i Malmberget men snart så finns inte mycket kvar här så man måste flytta..alla affärer har flyttats eller stängt utom en coop konsum.

Hoppas du får en riktigt skön sommar vännen,må så gott!

Kramar Maria

Maria sa...

Hej igen!Tack för ännu en go kommentar!Hihi,vi skrev visst nästan samtidigt i varandras bloggar ser på klockan att jag skrivit bara 11 minuter efter dig min förra kommentar..du hade just skrivit i min när jag var inne hos dig och hälsade på så kan det bli ibland när man tänker på varandra nästan som telepati!=)

Ulrica sa...

Det ser ut att vara en helt underbar promenadväg att strosa på.

Anonym sa...

Åh vilken vacker promenadväg! Fint med solljuset genom löven och finfina kontraster du fått till.

Paula sa...

Det ser ju nästan ut som en djungel, va häftigt vackert!

Vita Stunder sa...

Mycket vacker liten väg!
Där skulle jag gärna vilja vandra och filosofera :)

Kramar Anna