måndag 8 juni 2009

Nr 155 av 365 Strand tema Nr 49

Tema nr 49 av 365 är Strand, den som förväntat sig en solig sandstrand från Öland blir besviken, vi var på tre olika stränder, alla med väldigt mkt sten och annat "bråte" på under veckan, som Ni ser så blåste det friskt oxå, strand för mej är faktiskt förknippat med sten, blåst och lite " bråte" som ligger och skräpar, vet inte varför egentligen för jag tycker ju om bada, men då blir det ett snabbesök på en sandtrand, däremot kan jag tillbringa timmar med att gå och skrota och upptäcka på en stenig strand;)

Fler 365;are finns hos AKSON.

Tufft att börja arbeta tycker jag det var idag, arbetssituationen inom vården blir inte roligare och roligare för var dag, besparingar, indragna tjänster samtidigt mer att göra, hur det går ihop vet inte jag, den här veckan skall jag tjänstgöra i tre olika städer på fyra olika arbetsplatser, hur roligt det blir vet jag i slutet av veckan, men som tur är finns det ju annat i livet som är roligt.

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram //annette

8 kommentarer:

Della sa...

Härlig strand. Jag skulle gärna ta en sväng till Öland.

Ulrica sa...

Massor med kraft till dig nu när jobbet pockar på. De gånger jag behövt vara i kontakt med sjukvården en längre tid är jag så glad och tacksam för alla vänliga själar som jobbar där :) Ni gör ett fantastiskt jobb!!!

AnnaKK sa...

Hejsan!

Låter onekligen som en hektisk återgång till jobbet - men omväxling tycks ju inte saknas... Hoppas det går bra att vara på alla dessa ställen och att du har duktigt folk omkring dej så ni trots allt fixar det ni förväntas göra!

Gillar din strand! Jag hade också kunnat gå omkring där i blåsten och snokat efter skojiga strandfynd - länge!!! :-)

BrittMarie sa...

Hoppas du samlat energi nu på de öländska stenstränderna. Ha det bra
Kram

UllaMona sa...

Vilken fin bild, havet och himlen ser nästan likadana ut ..blått och vitt, jag vill stå barfota vid stranden percis så att vågorna sköljer mot benen...den känslan gillar jag.

Jag brukar gå vid vindelälvens strand och vara sakletare, jag vet inte hur många spinnare och andra fiskedrag som jag hittat och en och annan trärot som legat i vattnet har jag fraktat hem.

Hoppas att din arbetsvecka blir någorlunda dräglig...fyra olika städer och arbetsplatser låter inte alls som någon höjdare.
Stor Kram från mig.

Inger Maryissa sa...

Fint foto av stranden och av vågorna på vattnet.

Kan tänka mig det kändes tufft att börja arbeta igen,
och jo, arbetssituationen inom vården blir inte roligare, p.g.a alla besparingar, indragna tjänster osv.
Det måste vara så påfrestande med arbetsbördan som blir ännu större.
Förstår inte varför besparingar ska göras just på vården som är så viktig.
Tycker nog det finns andra saker som det hellre kunde dras in på.
Jag beundrar er som jobbar inom vården, ni borde få guldmedaljer varje dag...

Stor Kram

Vita Stunder sa...

Jag skickar massa kraft till dig!
Ni gör ett fantastiskt jobb :)

Härlig strand!

Kramar Anna

Paula sa...

Nä fy va tungt du har det på jobbet, avundas dig verkligen inte.. samtidigt läser jag hos kompisar som blir varslade, antingen för nedläggning eller för att företaget flyttar...bara eländes elände!
Angående pumpan, det är hugget som stucket för dom var båda jättefina och så annorlunda!
Skitvädret fortsätter, tur humöret ännu inte tagit skada...
Kramen