onsdag 13 maj 2009

Nr 132 Av 365 Dekorerad

Tema nr 214 av 365 är dekorerad, dekorerat för mej är bl.a något som är vackert utformat som i det här fallet lampor som i sig är väldigt vackra men oxå är omgivna av vackra dekorationer och som pryder en mkt gammal bro i Norrköping, som Ni ser i bakgrunden finns dessa lampor i vårt Industrilandskap där jag finner nya motiv att fota varenda gång jag är där., undrar hur många hundra bilder jag har därifrån;)

Fler 365;are finner Ni hos AKSON!

Hoppas Ni har det bra!

Kram //annette

18 kommentarer:

@nemonen sa...

Riktigt snyggt foto. Du är ju riktigt duktig. Hoppas att jag går framåt med fotografering. Tack för din kommentar. Jag har stativ (lånar gubbens) och fjärrutlösare. Men jag skall testa att låsa spegeln också. Jag har lite fotoböcker att läsa i och det var ett tips. Ja sommaren får vi ha till att träna du och jag. Ha det gott.

Maria i Sennan sa...

Ja men det e ju helt underbart med platser man kan återkomma till och bara hitta mer o mer att fota-så snälla du bara fortsätt
Må så gått..Maria

Della sa...

Mycket dekorerat och dekorativt. Du verkar ju hittat hur mycket som helst att fota där i Norrköping.

vivan sa...

Vist är det härligt när man upptäcker nya motiv under fotosafarier...det räcker att vinkla kameran åt olika håll så blir bilderna annorlunda!Mycket vackert med smidet!

Ja vi har fått ex-resurser....och så har vi haft fler möten tillsammans för att hitta verktyg att jobba efter! Ganska lungt på den fronten nu, men vi har många unga palliativa som vi sköter, plus en ung man som är svårt trafikskadad!Så vi vet att vi lever! Kramen!

Ninni sa...

Det är förståeligt att du hittar så många motiv därifrån. Det är ett fantastiskt ställe! Även om jag bara var där sammanlagt kanske tre timmar förra sommaren så har jag faktiskt också foton därifrån:)
Så fortsätt du gärna att visa oss flera motiv!
Snyggt dekorerat!
Kram Ninni

MOONLOVER´S sa...

hejsan
va fint kort=) du e duktig på att fota du=) hoppas allt e fint med dig, här är de myejobb,,,,men det gå. Nästa vecka är det ju kort vecka så det är nice=) KRAM PÅ DIG

enn-08-i-exil sa...

Morrn Annette

Fin bild...
Du kanske hade fått en finare bild om du tagit något steg till vänster....

Ha de bra
Hasse A

Richie's 2ts Inspires sa...

Jag som älskar gjutjärn, denna är en himmel för mig.

Underbar bild, goa vän.

Hoppas du har en skön och trevlig kväll.

PS.
Filmen är verkligen bra especiell när man hade läst boken. Själv är jag katolik och hade varit i Vatican och i Rom så är ett +!
"been there, see that" liksom.

Anonym sa...

hehe. ja sickna vänner en har som gillar stenar;)

Kram från en som mår bättre än igår...

huga sa...

Tack här är allt bra!
Trevligt att du norpade två bitar av minihugans tårta! den var ju riktigt smarrig ;)

BrittMarie sa...

Jag håller absolut med dig om att det är roligare att gå i naturen och fota än att gå i affärer och leta kläder! Som man kan se på dina bilder går det lika bra att hitta motiv i stan. Bilden på livbojen igår var häftig i det strömmande vattnet. Då får man förstås bortse från att bojen borde varit någon helt annan stans.
Kram

Inger Maryissa sa...

Ja, det är verkligen fina dekorationen runtomkring lamporna.
Dessa lampor är så mysiga.
Så fina saker som ofta gjordes förr.
Stor Kram till dig.

Viola sa...

Visst är dom ljuvliga dessa gamla lampor...om dom bara kunde få bukt med luften på denna gata oxå, tur att man bor på högsta punkten, hoppas din dag varit bra, här har man jobbat 11 tim idag i skolan så nu vet man igen att man lever, kramen

Pialotta sa...

Gamla fina gatubelysningar är så himla snyggt:-) Bilden är så kanonbra så.
Malena tyckte jag var så himla bra i går.. hon förtjänar den platsen verkligen. Tänk jag gillade den vita på henne och skenet på scenen.. Killarna, jag håller med de skulle varit med.
Ha de fint kram på dig mitt i natten igen;-)
Glömde.. mannen ska första dagen i morgon på jobbet.. spännande att höra vad han tycker om det.

Gårdsfrun sa...

Vilken vacker lampa! skulle man haft i trädgården:)
Hoppas allt e bra på jobbet!

Kram Lotta

Vita Stunder sa...

Det är ju verkligen dekorerat! :)
Jag gillar den här bilden.

Du verkar bo i en mycket vacker stad med så mycket att fotografera!
Lucky you ;)
Jag skulle tycka att det var Mecka att komma till Norrköping förmodligen *ler*

Bara att fortsätta!

Ha en fin dag!
Varm kram Anna

Gunilla sa...

Jättefint fotat. Verkligen snyggt dekorerat.

Ha en jättefin dag

Gunilla

Paula sa...

Tur du inte behöver betala per foto, hihi! Ja här i "spenaten" finns bara några gamla gruvlavar att fota, inte så spännande!
Visst är det så att igelkottar äter orm? Har hört att där det finns kottar finns inte orm, men i Blötberget där jag bor har vi många igelkottar! Fast dom är mitt i bebyggelsen, bor under uthus och bodar medan ormarna håller sig i skogsbrynen. Nåja, numera håller jag stenkoll!
Hoppas du får en skön söndag, äntligen har det slutat blåsa här, efter promenaden blir det en lässtund i solen tror jag.
Hoppas halsen blir bättre, du sjunger inte för mycket va?
Kramen