söndag 10 maj 2009

Nr 129 av 365 Grön

Tema nr 129 av 365 är Grön, och det är oxå den 129:e bilden, är utan bil den här helgen, så när vårvärmen återkom på eftermiddagen blev det en låååång vandring i centrala delarna av Norrköping, runt Åbackarna utmed Strömmen och i Folkparken, Norrköping är ju en väldigt grön stad, så inte kunde jag välja en bild till temat grön, utan det fick bli ett collage av dagens gröna bilder;)Fler 365:are finner Ni hos AKSON.
Ha en bra söndagskväll!
Kram //annette

7 kommentarer:

Anette sa...

Ser härligt grönt! Visst blir vackrare den här årstiden.
Så du har fått sommarvärmen tillbaka. Jo, här är väl också rätt varmt igen men det blåser halv storm och vindarna är inte så varma. Men det såg ju ut att bli bättre i veckan.
Har hållit på i växthuset och planterat hela dagen, men nu är det mesta färdigt. Lite blommor har jag kvar att plantera, men det går ju inte att sätta ut något när det blåser så! Ha en bra vecka! /Anette

Anonym sa...

Här vare härligt grönt:) Själv har jag inte varit ute och promenixat nåt i helgen utan istället slitit med städning. SOvrummet är numera dammfritt och badrummet skinande rent och blankt. Idag rensas garderober och så tas det hand om tvätt. Tror nog jag behöver en semester efter det här:)

Kram Tott

Ulrica sa...

Grönt är läckert och inbjudande. Mot en blå himmel är det nästan oslagbart:)

AnnaKK sa...

Ja, det är helt otroligt vad det finns många nyanser av ljusgrönt i naturen nu! :-) Det är så VACKERT!!!

Mmmm, de senaste dagarna har det verkligen blivit mycket krypa av på marken. Och det lär nog fortsätta på det viset!

Ha en jättefin dag! :-)

Paula sa...

Grönt är skönt!
Nästan så jag får kisa lite, i det skarpa gröna ljuset! Här uppe är det fortfarande skirt o ljusgrönt, nästan lite skiftande i brunt..och snart blir det kanske vitt, för baske mig, det är 4 grader och regn! Burr, säger även en som inte gillar sommar och hetta!
Solen får allt vara i sinnet idag, kanske får du se den riktiga varan!
Kramen

Vita Stunder sa...

Härligt grönt och inbjudande :)

Ha det gott
Anna

Nässelblom och choklad sa...

Ja nu är det temat verkligen aktuellt. Lade också in en grön bild i helgen. Det är så underbart!